Har du lyst at starte med Permanent Make  Up tilbydes alt tilbehør og  en fantastisk lære video med alle teknikker.Gå ind på vores Shop  og  under Permanent Make Up  finder du alt hvad du skal bruge.

Bemærk at der fremkommer under kategorier når du trykker på Permanent make up som findes i højre side af skærmbilledet.

Hvorfor Permanent Makeup

Tatoveret  makeup er det sidste på sminkefronten. Med tatoverede øjenbrun, eye - og lipliner får du en makeup som sidder  selv gennem sol, sommer og badeliv, gennem træning, når du sveder - og sene nætter. Du trænger hverken til at  påføre den eller fjerne den. Alt du trænger er at forny den - hvert femte år

Tatover dig vakker.

Kvinder har altid haft ønske om at  forbedre sit udseende. Som f.eks. i Kina. Der brugte de for 1000 år siden en helt brutal metode i skønhedens tjeneste. Læbekonturer og øjenbryn blev tegnet på huden med bambuspinder udstyret med nåle. Med korte, kraftige bevægelser blev  farven "banket" ind - en behandling som var lige smertefuld som nogen tortur. Men principperne bruges den dag i dag. Bare i en nyere  mildere og snildere udgave: Bambuspindene er blevet afløst af elektriske pigmenterings penne. Og smerten er omtrent ikke-eksisterende. Op til nu  har ca. 2000 danske kvinder prøvet  metoden.

Nyttig.

Hvad kan ansigtstatovering - eller kontur makeup gøre for udseendet dit? .  Tatovering af øjenbrynene fremhæver øjnene og gir også udtryk til ansigtet. Kvinder som har svært lyse bryn eller har nappet bort den naturlige form, kan få dem tegnet op igen. For dem som ser så dårlig (bruger briller) at makeup-lægning er et problem, kan tatovering være et effektivt hjælpemiddel. Nogen vælger tatovering for at  skjule ar, mens andre må rette på udseende fordi de har vært udsat for ulykker eller har mistet hår. Tatovering kan også være et alternativ for dem som er allergiske mod øjenblyanter og tidsbesparende for kvinder som synes det er et plage at  lægge den daglige makeup. Tatoveringen giver et naturlig resultat, netop fordi  Dermapigmentologisten™  vælger en farve som passer til huden.    Dermapigmentologisten™  tegner hårene på brynstregen på den nye linje før skønhedsbehandlingen starter.

Praktisk

Tatovere eyelinere forandrer ikke så drastisk på udseende, men fremhæver øjnene og giver et mere vågent blink. Kunderne bestemmer selv hvor kraftig eyelineren skal være og hvor meget af øjenlåget den skal dække. Tatovere liplinere kan også være til hjælp for dem som har skæv mund eller for smalne læber. Læberne vores bliver desuden blegere og mere ujævne med alderen. Og optegning med normal læbestift (markeringsstift) bliver vanskeligere. Når liplineren tatoveres, tegnes farven fra den nye linjen helt ind til læberne. Dette gøres for at kunden skal slippe at  bruge læbestift for at  dække over skillet.

Korrigerende

Tatovering skal fremhæve ansigtets naturlige træk gennem næsten usynlig korigering. Rigtig form på øjenbrynene kan give et yngre udseende, fordi det tager bort fokuseringen fra fine linjer og rynker under øjnene. Når vi bliver ældre, tiltrænges der en  bedre markering i ansigtet. Hvis øjenbrynene gror naturlig nedover, kan de tegnes forsigtig opover. Efterpå kan det føles som om man har fået ansigtsløftning, men til en rimeligere pris. Den første behandlingen kan tage optil tre timer, som inkluderer en snak om hvad du ønsker og optegning af øjenbrynene. Selve behandlingen tager ca. halvanden time og er næsten smertefri.

Udramatisk behandling

Behandlingen gør - i modsætning til vanlig tatovering - næsten ikke ondt. Nålen går kun igennem det øverste hudlag med en dybde på mellem 0,8 og 1,3 mm. Man bedøves med en creme eller spray før behandlingen starter og dermaprotologen strammer sammen huden mens hun tegner - dette er for at  føre blodet bort fra nervepunktet. Stregen er på forhånd tegnet op med kajal eller speciel pen. Tatomaskinen med en mikrotynd  engangs nål tilfører så området med en plantefarve. Farverne er allergitestet og egner sig også for ømfindtlig hud. De er tilsat mineralstoffer, opløst i alkohol og destilleret vand. Farverne blandes sådan at de matcher kundens naturlige hudfarve. Specialcrem med kølende effekt påføres efterpå for at dæmpe rødheden. Fordi nålen ikke trænger så dybt ind i huden, er faren for infektion  lille. Selv blødere kan ansigtstatoveres.

På job med det samme

Det kan lønne sig at foretag tatoveringen tidlig på dagen, for stress udover dagen kan føre til at man bliver mere anspændt. Al den tid det ikke bliver nogen hævelser kan man gå ret på job efter behandlingen. Farven, som er svært mørk direkte efter påføringen, reduceres med hele 60 procent de næste ti dage. Man må regne med flere efterbehandlinger før farven sidder. Såresalven man får med hjem, skal smøres på hver dag. Det anbefales at  holde sig uden sol og badeanstalter de første fire dage. Men derefter er det frit . En rigtig påført tatovering varer i tre til fem år

Back