Links til billeder af butikken. Pierceren Per med kunde, som gøres klar til navlepiercing


Der Pierces Onsdag og Fredag fra kl. 14.00 til 15 .45


BEMÆRK: Prøv at maile ang tider.Vi kan tilbyde Piercing i hygiejniske og komfortable omgivelser af veluddannet Piercer med flere års erfaring ,der  som den eneste uden for København er optaget og medlem af  den  Amerikanske A.P.P.  ( Association of Professional Piercers).  Der er kun 4 i Danmark der er optaget. Link til A.P.P.  Der pierces også hjemme hos dig privat. Ring for tidsbestilling 97412362 eller prøv bare at komme ind. Andre aftaler er nogle gange også mulig. Der kan også bestilles tid på E. Mail hvor vi ringer tilbage eller E. mail tilbage med accept af aftalen. EMAIL : piercing@coldsteel.dk

Ring altid her op, hvis i kommer udenbys fra og skal køre efter det , da vi har lukket nogle af dagene, i forbindelse med festivaler & ferier.  

Back

Hvorfor skal jeg pierces hos Cold Steel  Piercing.

1. Hos Cold Steel har vi  hospital rangeret sterilisation. Alle instrumenter bliver kun brugt 1 gang inden de kommer i Autoklave igen, desuden bliver  instrumenterne  efter behov lagt i en fedtopløsende væske (Neodan Ultra) i 12 timer. Derefter kommer de 10 min. i en Ultra Sonic maskine som ved hjælp af ultralyd ”ryster” opløst fedt/blod af instrumenterne . Instrumenterne bliver så pakket ind i sterile bokse før de kommer i en Autoklave som fuldender rensningen. Autoklaven arbejder ved et tryk på 15 til 18 pund over en periode på 30 til 50 min. ved 270-290 F . (121-134 Grader.)

2. Alle smykkerne er Autoklaveret og lagt i en Desinfektionsvæske (TriGene) inden de bliver monteret. Sterile   indpakkede engang´s nåle, engangs handsker, kombineret med en høj etik & hygiejne.

3. Månedlig sporetest hvor smykker & instrumenter som har været i Autoklaven ,  bliver sendt til England for at blive kontrolleret om Autoklaven opfylder kravet 100%, hvad angår sterilisations  processen.

4.  Erfaren Piercer, der  som den eneste uden for København er optaget og medlem af  den  Amerikanske A.P.P.  ( Association of Professional Piercers).  Der er kun 4 i Danmark der er optaget.

5.  Informeret om det nyeste produkter relateret til piercing, og gennemgået kursus i førstehjælp.

6.  Har egen forretning i Holstebro hvor der Pierces daglig, desuden stor online hjemmeside med Piercing info & salg af smykker. Du kan altid komme i kontakt med mig pr. tlf. eller E. Mail.

7.  Der udleveres på skrift hvordan du passer din Piercing , efter de nyeste kendte  Aftercare principper.

8.  Har  egen import af de rigtige efterbehandlings produkter som sikker dig at du får de bedste betingelser for din nye Piercing, til de rigtige priser. Har du yderligere spørgsmål ,  hold dig ikke tilbage.  

Back

Ved alle Piercinger følger en skriftlig vejledning med Pasning og pleje af din nye piercing.

Alle piercinger laves mest med Titanium

Bemærk gode priser på piercing !!!!!!

 

Inkl.. Smykke i   *IMPLANTANIUM®
(Nickel Negativ)*
Højeste kvalitet.

Eller Titanium der er frit valg.

Pris kr.
Navle med ring 300,00
Navle med stav 300,00
Tunge med stav 300,00
Læbe med stav 350,00
Øjenbryn med ring 300,00
Øjenbryn med stav 300,00
Bryst med ring 300,00
Bryst med stav 300,00
Intim female fra 350,00
Intim male fra 450,00
Stift i næse - eller hul øre. 180,00
Septum i næse - eller ring i næse. 350,00

Links til Piercingsmåder


Piercingen gennemgås omhyggeligt med kunden

Links til avis omtaler om firmaet Kold Stål Body Piercing

Back