Information for Øjenbryn.

Øjenbryn som fra naturens side er for lys, for tynd, for spredt og/eller mangelfuld, kan ved hjælp af mikropigmenterings metoden forskønnes og fikses så at de kan se smykke ud igen. Konturerne  bliver målt og tegnet nøjagtig  før behandling starter. Farverne bliver valgt ud med omhu og er nærmest  det naturlige. Metoden betegnes som ideelt  for personer som lider af alopecia (hårtabs sygdom) og har problemer med udseendet.

Efterbehandling

Mens helingsprocessen foregår ( ca. en uge), smør området med såresalve (vaseline) så ofte som mulig ( 2-3 ganger pr. dag). Hvis farven ser for skarp ud og bliver  for generende (midlertidig ), brug lidt sminke for å dæmpe farven. Fjern resterne godt før natten, sørg for at bruge rent udstyr. Det anbefales  ikke at  tage sol , bruge badstuer, solarium og svømme. Vær forsigtig ved badet, vandstålene må ikke være stærke eller for direkte. Tør forsigtig uden at gnide.

Farven

Lige efter processen vil farven vise sig  at være for mørk og for tyk. Det første indtryk er at de er blevet tydelig tegnet. Det er efter helingen den egentlige farven vil komme frem, og da er den også blevet nok så blegnet. Hvis der skal  rettet  så kom  ind ca. 1 uge efter.

Back