Tattoo Supply

Husk det er strafbart at tatovere børn & unge under 18 år. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Vi har nu nåle på bar til en af verdens laveste priser. Du får komplette nåle på bar klar til brug i en fantastisk kvalitet, og til en pris , så det ikke selv kan betales at fremstille dem. Rabat ved 10 -50 - 100 stk.  Føres i alle str. Rund/flad/magnum. Leveres indpakket enkeltvis og sterilt.

Har du egen Tattoo forretning og lige mangler et eller anden  og ikke selv gider at skaffe det hjem, kan du prøve vores postordre shop. Vi har alt i shoppen på lager, og fører hvad der mest rykker og vil kunne levere hurtig 1 til 5 dage . Bemærk at vores priser på siden er inkl. moms.

Bemærk at der fremkommer under kategorier når du trykker på tatovering som findes i højre side af skærmbilledet.

Har du lyst at starte med Tatovering tilbydes alt tilbehør og en fantastisk lære video og bøger med alle teknikker.
Ring evt. og spørg efter Per. - 97 412362. Du skal have lysten og  være opmærksom på at blive en god tatovør  kræver stor akkuratesse og mange timer på prøveskind inden du "prøver" på en rigtig person. Man skal bare sige til sig selv "Jeg kan godt og vil godt" og så bare gå i gang og stole på sig selv. Tatovering som sådan er ikke svært, men, som med alt håndværk  bliver man bedre med tiden . Start med små simple 1 farvet tatoveringer så er du godt i gang ,men kend dine begrænsninger. Jeg  kan være behjælpelig med at Steriliserer dine ting i starten inden du investerer det helt store. Hygiejne er en meget stor del , som du skal leve op til. Gå aldrig på kompromis med at lade dig friste til at bruge udstyret  mere end en gang pr. kunde., inden det rengøres og steriliseres igen.

Husk på at alle Tatovører er startet lige som dig uden forkundskaber, men med lyst til at tatovere. Nogle har selvfølgelig haft tilknytning til en butik, men langt fra alle. Der findes skoler i udlandet hvor du kan få en uge "start up". kursus.

Nåle til tatovering er en hel jungle, men her er den bedste oversigt som findes.

Gå ind på vores Shop  og  under tatovering  finder du alt hvad du skal bruge. Link. til siden. Bemærk at der fremkommer under kategorier når du trykker på tatovering.

Back