Hvilke kvinder vælger Dermapro System™

Mange kvinder som ønsker et perfekt udseende 24 timer i døgnet uden at have tid eller okker til å forny makeuppen flere ganger om dagen, vælger kontur-makeup. For kvinder som har lys hudtype hvor bryn og læber er lidt synlige, er  Dermapro System™.  - Liner nærmest ideel.

En udtryksfuld mund hører til tidens skønhedsideal, og igennem små korreksejoner af læbens konturer kan mundens form justeres. For kvinder som bruger briller er det ofte vanskelig at  lægge en perfekt makeup som du ønsker den. Også for dig som driver idræt er Dermapro System™. - Liner det bedste alternativet, fordi den ikke render udover og du har dermed et friskt og velplejet udseende hele tiden. Ved en række hudplejeinstitutter og hos kendte skønhedskirurger rundt om i Europa, bliver  Dermapro System™.- Liner anvendt for at rette op udseende efter ulykker o.l. Mange kvinder kan på denne måde beholde den vigtige følelsen af at være vakker og attraktiv.


Temptoo, den alternative tatovering.
 

ANDRE BRUGSOMRÅDER

Ved sygdomme som giver generelt hår affald, kan det påføres tilnærmet naturtro bryn og vippekant. Dette gør meget for selvbiledet i en vanskelig tid.  Skræmmende ar og pigment - forstyrrelser kan også reduceres. For dig som har vældig lyst på noget helt specielt, men er bange for at fortryde efter en tid, kan du få tatoveringer som vil forsvinde etter 4 til 7 år!

Back