Ansigt-Piercinger


 

Øjenbryn

Piercing i øjenbrynet er blevet mere og mere populær. Øjenbrynet kan pierces i hele sin længde .  Det tager cirka 6 - 8 uger at hele. Hævelser/eller blåt øje kan forekomme.

Labret

Labret eller Madona

Den er piercet hvor som helts igennem læben og man kan indsætte en ring eller en stift som har en flad plade. Det vil tage cirka 4 - 5 uger at hele. Hævelser vil forekomme i 2 - 3 uger. Du kan bruge mange forskellige smykker.

Septum

Septum

Den er placeret igennem næsevægen lige nedenunder næsebenet. Forskellige smykker kan bruges i en septum og det kan også blive skjult ved hjælp af en næsten usynlig septumkeeper. Det tager cirka 4 - 6 uger at hele.

Tunge

Tunge

Det er blevet mere og mere populært at blive piercet i tungen på grund af de seksuelle og æstetiske grunde … det er et ”must” for mænd. Tungen er piercet med en stav som er lang nok til at klare de hævelser der vil komme. I løbet af to uger skal den skiftes ud med en kortere stav. Det vil tage omkring 4 - 6 uger at hele. Men pas på  en tungepiercing kan hurtigt lukke sig - så derfor skal der altid være et smykke i piercingen. Mange forskellige smykker kan bruges.

Næsefløj piercing

Næsefløj piercing

Man skal aldrig pierce en næsefløj med en pistol. En piercingpistol kan ikke blive holdt helt steril og derfor er der risiko for infektioner. Næsestifterne er heller ikke lange nok til at tilpasse sig til vævet i en næseflip. Og selv uden næsestiftens lås kan de irritere og ødelægge nyt væv og der ud over kan de heller ikke ses. En næsefløj piercer man bedst med en nål, mens man bruger en ring eller en næsestift. Piercingen vil hele i løbet af 6 uger, men hullet kan lukke sig meget hurtigt. Derfor skift smykke med det samme hvis det sker og bær altid et smykke i piercingen i de første 6 – 12 måneder.

Earl

Earl

For det meste vil de blive udstødt selvom vi har gode resultater med at bruge en PTFE plastik stav. Hvor længe det tager at hele er meget forskelligt og udstødelses procenten er meget høj. Lette smykker anbefales.

Tragus, Antrilagus og Crus

Tragus, Antrilagus og Crus

Disse piercinger har meget større ”personlighed” end en piercing i øreflippen. En Tragus er den mest populære af de tre piercinger. På grund af placeringen af piercingen i øret kan disse piercinger ikke blive lavet med en pistol. De skal laves med en nål. Antrilagus og Crus kan alle blive lavet med ringe af 1 - 1,6 mm. Der er også andre muligheder når piercingen er helet færdig. Helingsperioden er næsten magen til de andre piercinger man kan få lavet i øret  nemlig omkring 6 uger

  Øreflip og Helix

Øreflip og Helix

Et øre vil hele i løbet af 6 - 8 uger. Helix tager længere tid at hele og er bedre piercet med en nål i stedet  for  en piercing  pistol. Øreflippen kan blive piercet med en nål når der sættes en ring i flippen.

Back